Charlie Cater
Charlie Cater
Charlie "MiniTates" Cater is een student uit Engeland met een passie voor esports gaming, met name Call of Duty. Hij volgt de competitieve scene sinds Black Ops 2. Hij hoopt deze passie na te streven door middel van een universitair esports-diploma.

LA Thieves winnen CDL Major 4 in New York

LAT NY
Delen op Twitter
Tweet
Delen op Facebook
Delen
Share on reddit
Reddit
Deel via e-mail
E-mail

The Thieves komen als beste uit de bus in New York als de LA Thieves CDL Major 4 winnen.


De Call of Duty League heeft een van zijn beste jaren achter de rug sinds de start in 2020. Dit jaar was de actie ongelooflijk en de verhaallijnen nog meer. LA Thieves nam de kroon mee naar huis bij Major 4, georganiseerd door de New York Subliners, waardoor elk Major en zelfs elk LAN-evenement dit jaar een andere winnaar kreeg. Dit is hoe de Thieves hun eerste grote overwinning van het jaar behaalden.

LA Thieves' Road to Victory

De LA Thieves begonnen hun reis in de eerste ronde van de winnaars tegen Atlanta FaZe. Hoewel LA goed had gepresteerd in de online kwalificaties, stapte Atlanta FaZe altijd op LAN op, dus veel fans hadden deze al neergezet als een Atlanta FaZe-overwinning. LA Thieves zag er echter ongelooflijk uit. Envoy was dominant en LAT kwam uit met een 3-1 overwinning en ging door naar winnaarsronde twee.

Hier was het gemakkelijk voor de Thieves, die Toronto Ultra met 3-0 voorbij raasden en het opnemen tegen de gastheren, New York Subliners in de winnaarsfinale. Dit is waar de zaken veranderden, waarbij New York de Hardpoints domineerde en LAT naar de verliezersronde stuurde in een 3-1 nederlaag. Een rematch tegen Atlanta FaZe was de volgende voor de Thieves, en hier zette Kenny een aantal van zijn beste gameplay van het jaar op met een 1.17 overall K / D in deze serie, terwijl LA met 3-1 won en doorging naar de grote finale.

MEER VAN ESTNN
LCS Power Rankings Zomersplitsing 2022 na week 5

De Grand Finals verliepen echt zoals verwacht, waarbij de map drie Berlin Control het keerpunt was. New York begon warm, met Bocage Hardpoint en Desert Siege Search and Destroy, maar beide maps waren redelijk dichtbij. Kaart drie was waar de Thieves het omdraaiden, New York in een 3-0 Berlin Control wonnen, voordat ze ook het volgende Berlin Hardpoint wonnen. De Subliners kwamen terug met een Bocage Search and Destroy-overwinning om de serie te evenaren, maar de laatste drie kaarten gingen de weg van de LA Thieves toen ze hun eerste kampioenschap van het jaar claimden.

We kijken nu vooruit naar het kampioenschapsweekend in Los Angeles, waar de acht beste teams zullen strijden. Met ons dit jaar een andere winnaar van elk LAN, is deze FaZe perfect voor een Champs-overwinning?

▰ Meer Call of Duty, Esports-toernooien Nieuws

▰ Laatste Esports-nieuws

ADVERTENTIE